Σάββατο 08.05.2021 | Εορτάζουν: Αρσένιος, Αρσένης, Αρσενία, Αρσίνα, Αρσινόη, Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μήλιος, Μήλης, Μηλιώ, Μηλιά, Μηλίτσα

Τρίκαλα: Επεκτείνεται η κατασκευή πεζοδρομίων

ΤΟΠΙΚΑ19.06.2018 | 5:54 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Τα έργα στα πεζοδρόμια της πόλης των Τρικάλων έρχονται να επεκταθούν προκειμένου να προσφέρουν ασφάλεια στους διερχόμενους καθώς επίσης και να λύσουν προβλήματα, μικρά και μεγάλα.

Ο Δήμος Τρικκαίων και οι αρμόδιες Υπηρεσίες ξεκίνησαν νέα έργα για την ανακατασκευή πεζοδρομίων στο κέντρο των Τρικάλων.

Όπως είναι γνωστό την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή των πεζοδρομίων στην οδό 25ης Μαρτίου, μαζί με την κατασκευή ραμπών για τα Άτομα με Αναπηρία. Από το πρωί της Τρίτης, τα έργα του Δήμου Τρικκαίων συνεχίζονται επί της οδού Στρατηγού Στέφανου Σαράφη. Και σε αυτόν τον δρόμο, οι εργαζόμενοι του Δήμου Τρικκαίων βελτιώνουν τα πεζοδρόμια, αντικαθιστώντας φθαρμένες πλάκες και επισκευάζοντας ό,τι χρειάζεται.

Επίσης, όπως και στην οδό 25ης Μαρτίου, γίνεται κατασκευή ραμπών για άτομα με αναπηρία, με βάση τις νόμιμες προδιαγραφές. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ο κάθε ένας συμπολίτης με αναπηρικό αμαξίδιο, να ανέβει και να κατέβει κανονικά στο πεζοδρόμιο, χωρίς προβλήματα.

Το ίδιο συμβαίνει και με τη διευκόλυνση των συμπολιτών με καροτσάκια για τα μωρά παιδιά. Ο Δήμος Τρικκαίων υπενθυμίζει ότι ο σεβασμός των ραμπών για τα άτομα με αναπηρία είναι δείγμα σεβασμού στον κάθε συνάνθρωπο.
Τα έργα του Δήμου Τρικκαίων στα πεζοδρόμια συνεχίζονται κανονικά, βάσει του προγραμματισμού και του σχεδιασμού που έχει γίνει. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα επεκταθούν και σε άλλα σημεία της πόλης, στα οποία έχουν καταγραφεί προβλήματα και απαιτείται η βελτίωση ή ανακατασκευή τους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop