Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τρικαλινή συμμετοχή στο 1ο Διαδικτυακό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλεων

ΤΟΠΙΚΑ30.01.2023 | 6:41 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με εντυπωσιακή εμφάνιση και πολλές υποσχέσεις η πρώτη συμμετοχή των Τρικάλων στο 1ο Διαδικτυακό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλεων. Επρόκειτο για on line αγώνα σκάκι εκπροσώπων πόλεων από όλη την Ευρώπη. Τα Τρίκαλα εκπροσώπησαν 4 αθλητές της ΣΚΑ.ΚΙ. (Σκακιστική Κίνηση) Τρικάλων, που με τη συνεργασία του Δήμου Τρικκαίων κατέστησαν δυνατή αυτήν την πρώτη συμμετοχή σε μια πανευρωπαϊκή αθλητική διοργάνωση, που μάλιστα πραγματοποιείται μέσω της τεχνολογίας.

Στην πρώτη αυτή εμφάνιση καταγράφηκαν εντυπωσιακές επιδόσεις, καθώς σημειώθηκαν νίκες και όλοι οι αθλητές αναρριχήθηκαν στη σχετική κατάταξη. Οι κ. Δημοσθένης Καρανάσιος, Πέτρος Λιούμης, Κλέαρχος Γκούντρας και Δημήτρης Μαυρουδής απετέλεσαν την τρικαλινή ομάδα και αντιμετώπισαν αθλητές από ομάδες του Λονδίνου, του Ιασίου, της Κωνσταντινούπολης, του Μόντε Κάρλο κ.α.

Ο πρόεδρος της ΣΚΑ.ΚΙ κ. Χρ. Τοζάρος ήταν ταυτοχρόνως και διαιτητής, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη σημαντική αυτή παρουσία της πόλης στον πανευρωπαϊκό αγώνα. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων, Μιχάλης Λάππας, ο οποίος τόνισε, όχι μόνο τη σημασία των αγώνων και της συμμετοχής των Τρικάλων σε αυτούς, αλλά και του μηνύματος της ευγενούς άμιλλας και της ειρήνης στις ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Ο αγώνας διεξήχθη στην αίθουσα της πινακοθήκης “Θεόδωρος Μάρκελλος του Λαογραφικού Μουσείου των Τρικάλων, με χορηγό την εταιρεία “Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.”.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης