Πέμπτη 18.07.2024 | Εορτάζουν: Αιμιλιανός, Αιμίλιος, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τρικαλινοί υποψήφιοι ενημερώθηκαν για το μηχανογραφικό δελτίο

ΤΟΠΙΚΑ29.06.2024 | 2:27 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εκδήλωση για τη “Σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού” διοργάνωσε ο Δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με την εταιρεία επαγγελματικού προσανατολισμού Career Gate.

Στη “Στέγη Λαϊκού Πολιτισμού” (αίθουσα Θεόδωρος Μάρκελλος) του Λαογραφικού Μουσείου Τρικάλων, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών από τις πανελλαδικές εξετάσεις του2024, η εκδήλωση ήταν ιδιαιτέρως χρήσιμη και ενδιαφέρουσα για κάθε υποψήφιο. Αυτό τόνισαν, εξάλλου, στους χαιρετισμούς τους, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού του Δ. Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, Γιώργος Ηλιάδης.
Οι ομιλητές κ. Κωστής Κατσανέβας, Γενικός Διευθυντής Career Gate και Θανάσης Λέλες, Επιστημονικός Υπεύθυνος Career Gate, στάθηκαν σε κομβικά ζητήματα που σχετίζονται με το μηχανογραφικό, όπως η ελάχιστη βάση εισαγωγής, ο υπολογισμός μορίων, οι διαθέσιμες σχολές ανά πεδίο,τα επαγγέλματα του μέλλοντος, τα σύγχρονα εργασιακά δεδομένα.
Συζητήθηκαν θέματα συνολικότερα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την επαγγελματική αποκατάσταση, ενώ επιλύθηκαν και απορίες που τέθηκαν.
Παραβρέθηκαν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βάσω Γκουγκουστάμου, Στέφανος Βαβύλης, Γιάννης Τριγώνης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης