Σάββατο 02.07.2022 | Εορτάζουν: Ιουβενάλιος, Ιουβενάλης, Γιουβενάλης, Ιουβεναλία

Τρικαλινός πλήρωσε ακριβά την αγάπη του για τη Ρεάλ Μαδρίτης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ07.12.2020 | 11:59 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Τρικαλινός από μικρό παιδί δεν έκρυβε την αγάπη του για την Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθούσε κάθε αγώνα της στο ποδόσφαιρο μέσω τηλεοπτικών δεκτών, γνώριζε και γνωρίζει τα πάντα γύρω απ’ την Ισπανική ομάδα και με τις επιτυχίες της δεν έκρυβε την χαρά και την ικανοποίηση του.

Δεν ήξερε όμως ότι για χάρη της πολυαγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας θα έμπαινε σε περιπέτειες τις οποίες πλέον θα κληθεί να πληρώσει ακριβά. Ο λόγος για έναν ηλικιωμένο κάτοικο χωριού του Δήμου Φαρκαδόνας, ο οποίος αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, τα οποία έρχονται να αυξηθούν με το πρόστιμο που του επιβλήθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης από την αστυνομία καθώς δεν τήρησε τα περιοριστικά μέτρα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Krinitrikalon.gr ο εν λόγω ηλικιωμένος πολίτης πάσχιζε με νύχια και με δόντια να παρακολουθήσει την ποδοσφαιρική αναμέτρηση της αγαπημένης του Ρεάλ κόντρα στην Σαχτάρ.

Στο σπίτι του δεν είχε συνδρομητική τηλεόραση και αποφάσισε να αναζητήσει κάθε τρόπο και να καταπατήσει ακόμη και το lockdown.

Βλέποντας στο καφενείο του χωριού του τον ιδιοκτήτη να βρίσκεται μέσα στο μαγαζί του ζήτησε να συνδεθεί με το συνδρομητικό κανάλι. Εκείνος αρνήθηκε αλλά ο φανατικός οπαδός της Ρεάλ δεν έφευγε. Με τα πολλά ο ιδιοκτήτης μη μπορώντας να τον βγάλει από το μαγαζί έβαλε το αγώνα. Για κακή τύχη εκείνη την στιγμή πέρασε η αστυνομία βεβαιώνοντας πρόστιμο στον οπαδό 300 ευρώ και 1500 ευρώ στο ιδιοκτήτη του καφενείου.

Πλέον ο Τρικαλινός πλήρωσε ακριβά την αγάπη του για την Ρεάλ Μαδρίτης και καλείται να πληρώσει το δικό του πρόστιμο ενώ δέχεται μεγάλες και αυστηρές πιέσεις να πληρώσει το πρόστιμο και του ιδιοκτήτη.

Πως όμως όταν ο φίλαθλος είναι άπορος και δεν έχει ούτε για τα βασικά της επιβίωσης του;

krinitrikalon.gr

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή