Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

ΤΡΙΚΚΗ: Μουσικοχορευτική εκδήλωση

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ01.03.2024 | 5:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του  Πνευματικού  Κέντρου  του Δήμου Τρικκαίων, η «ΤΡΙΚΚΗ» Κέντρο Χορού Τρικάλων  θα πραγματοποιήσει μουσικοχορευτική εκδήλωση «Μια φορά και ένα καιρό… ο κοντο-Γιώργος.. » Στην  εκδήλωση αυτή η συνάντηση του χορού με την μουσική και το τραγούδι  μέσα από το παραμύθι θα ταξιδέψει τον θεατή σε διάφορα  μέρη της Ελλάδας.

Συμμετέχουν: Τρίκκη Κέντρο Χορού Τρικάλων, Πολιτιστικός σύλλογος Κρήνης, Σύλλογος γυναικών Οιχαλίας, Σύλλογος γυναικών Φαρκαδόνας, Πολιτιστικός σύλλογος Οιχαλίας  «Ο Οίχαλος», Πολιτιστικός σύλλογος Πύργου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης