Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ25.07.2022 | 9:02 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ούτε έναν , ούτε δύο, αλλά τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε χθες ο ΑΟ Τρίκαλα. Μάλιστα είναι πολύ σημαντικό ότι οι δύο εξ’ αυτών είναι Τρικαλινής καταγωγής και έρχονται με πολύ καλές συστάσεις στην πρώτη ομάδα του νομού.
Οι ανακοινώσεις:
Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωση της απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Σωτήρη Κοντογεώργο.
Αγωνίζεται στην επίθεση, γεννήθηκε στις 12/3/2002 και είναι από τα τρικαλινά παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα μας.
Άλλωστε προέρχεται από τα σπλάχνα του ΑΟ Τρίκαλα, αφού αγωνίστηκε στην Κ15 του ΑΟΤ. Στην Γ’ Εθνική έπαιξε με τον Διγενή Νεοχωρίου σε ηλικία 17 ετών, όπου είχε 17 συμμετοχές. Ενώ επόμενος σταθμός ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας, με 7 συμμετοχές την χρονιά που πήρε το εισιτήριο ανόδου. Ενώ τη σεζόν που πέρασε είχε γεμάτη χρονιά με τον Π.Ο. Φήκης, με 17 συμμετοχές στις διοργανώσεις που έλαβε μέρος η ομάδα.
Η διοίκηση του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.
Από τη δική του πλευρά ο Σωτήρης Καραγεώργος δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΟ Τρίκαλα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να υλοποιηθούν οι στόχοι που έχουμε βάλει».

Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει ότι από σήμερα στην οικογένειά του ανήκει ο Άγγελος Μπραντίτσας.
Ο γεννηθείς στις 6-10-2004 νεαρός ποδοσφαιριστές αγωνίζεται ως εξτρέμ και παρά το νεαρό της ηλικίας έχει πλούσια εμπειρία από την Γ’ Εθνική. Έχει περάσει από τον Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ πέρυσι ήταν στο δυναμικό του Άρη Σκάλας Λακωνίας.
Η διοίκηση του ΑΟΤ του εύχεται επιτυχίες και υγεία.
Τον ποδοσφαιριστή υποδέχτηκε το μέλος της διοίκησης Δημήτρης Τσόγιας.

Ένα από τα σημαντικά ποδοσφαιρικά ταλέντα του νομού μας ανήκει από σήμερα στον ΑΟ Τρίκαλα. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Νίντο, όπου η διοίκηση ανακοινώνει την συνεργασία μαζί του και του εύχεται καλή επιτυχία και υγεία.
Επίσης ο ΑΟΤ ευχαριστεί και δημόσια τον Α.Ο. Πύργου που αγκαλιάζει έμπρακτα τη νέα προσπάθεια του ΑΟ Τρίκαλα για την αναβάθμιση του τρικαλινού ποδοσφαίρου και έδειξε άριστο πνεύμα συνεργασίας.
Ο Παναγιώτης Νίντος γεννήθηκε στις 28-10-2004, αγωνίζεται στην επίθεση και προέρχεται από την ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Ο. Πύργου.
Τον ποδοσφαιριστή υποδέχτηκε τον ΑΟ Τρίκαλα το μέλος της διοίκησης Γιώργος Ηλιάδης

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ