Δευτέρα 01.03.2021 | Εορτάζουν: Ευδοκία, Ευδοκούλα, Ευδοκίτσα, Ευδοκή, Εύη, Παράσχος, Πάρης, Πάρις,Χαρίσιος, Χάρισος, Χαρίσης, Χαρίσα

Τρεις ώρες μόνο Τρίκαλα – Αθήνα

ΤΟΠΙΚΑ16.05.2019 | 1:15 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Σημαντικά επηρεάζει και τα Τρίκαλα η νέα διπλή ηλεκτροκινούμενη σιδηροδρομική γραμμή του τρένου μιας και η μετακίνηση των Τρικαλινών θα διαρκεί περίπου τρεις ώρες.
Χθες, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του οργανισμού, το δρομολόγιο Αθήνας-Θεσσαλονίκης αρχικά με ένα ζεύγος δρομολογίων, θα διανύεται σε 3 ώρες και 57 λεπτά από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Αθήνα και θα γίνονται στάσεις σε Λάρισα και Παλαιοφάρσαλο. Σε 4 ώρες και 10 λεπτά θα γίνονται τα δρομολόγια από την Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη με στάσεις σε Λιανοκλάδι και Λάρισα.
Βέβαια όπως επισημαίνεται, τα δρομολόγια Τρίκαλα – Αθήνα αλλά και Τρίκαλα – Θεσσαλονίκη μπορούν να βελτιωθούν όπως επίσης και οι τιμές των εισητηρίων, με το Σύλλογο των Φίλων του Σιδηροδρόμου να επισημαίνουν ότι θα παρέμβουν στην κατεύθυνση αυτή.
Με βάση τα νέα δρομολόγια που ξεκινούν να ισχύουν από την ερχόμενη Δευτέρα, το πρωινό δρομολόγιο Τρίκαλα – Αθήνα των 7:16 π.μ. θα διαρκεί 3 ώρες και 8 λεπτά, ενώ το αμέσως επόμενο στις 9 :44, 3 ώρες και 40 λεπτά.
Αντίστοιχα το δρομολόγιο Αθήνα – Τρίκαλα, το λιγότερο που θα διαρκεί είναι 3 ώρες και 19 λεπτά για το δρομολόγιο που ξεκινά από την πρωτεύουσα στις 18:22 το απόγευμα. Οι αλλαγές στα δρομολόγια βέβαια μόλις ξεκινούν, οπότε και αναμένεται στο επόμενο χρονικό διάστημα, να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα και στην περιοχή μας, και στην ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση των χρόνων αλλά και της τιμολογιακής πολιτικής του οργανισμού.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop