Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Με τις Ε.Δ.Υ. των Σχολικών Μονάδων στο Μουσείο Τσιτσάνη

Τρίτη συνάντηση εργασίας του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ04.04.2024 | 9:01 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στις, 3 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τρίτη συνάντηση εργασίας για την τρέχουσα σχολική χρονιά των μελών του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) Τρικάλων με τα μέλη των Επιτροπών Διεπιστημονικής Υποστήριξης (Ε.Δ.Υ.) των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Τσιτσάνη με εισηγητές τους α) Απόστολο Σπαθή, Προϊστάμενο του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., β) Μαρία Κοκώνη, εκπαιδευτικό ΠΕ71 του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., και γ) Γεωργία Καραγεώργου, εκπαιδευτικό ΠΕ71 του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ουσιαστικά θέματα που αφορούν στο έργο και στη λειτουργία των Επιτροπών Διεπιστημονικής Υποστήριξης, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται το καθηκοντολόγιο των Ε.Δ.Υ., μελέτες περίπτωσης, διαδικασίες παραπομπής μαθητών για αξιολόγηση στο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., συνεργασία και επικοινωνία με γονείς μαθητών καθώς και η συνεργασία των μελών της ΕΔΥ και άλλα σχετικά θέματα. Οι εισηγητές των θεμάτων διασφάλισαν μια εμπλουτισμένη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών που αποτελεί τη βάση για τη βελτίωση των πρακτικών και την αποτελεσματική υποστήριξη των μαθητών στο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Ο Προϊστάμενος του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Απόστολος Σπαθής εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλα τα μέλη που συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή αυτής της σημαντικής συνάντησης εργασίας και εκφράζει την αποφασιστικότητά του για τη συνέχιση της συνεργασίας προς το καλό της εκπαίδευσης. Επιπλέον εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την κα Ελένη Μουσιώνη, Φιλόλογο ΠΕ02 του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. η οποία παρείχε πλήρη γραμματειακή υποστήριξη καθώς και στον κο Καραγιώργο, Διευθυντή του Μουσείου για την παραχώρηση της αίθουσας.

Ο Προϊστάμενος του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.

Απόστολος Σπαθής

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης