Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Τρίτος σε παρουσίες στη Β’ Εθνική ο Σούλης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ24.03.2021 | 1:56 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ντεμπούτο στο πάγκο των Tρικάλων έκανε ο έμπειρος προπονητής, στο ισόπαλο 0-0 με τον Λεβαδειακό.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο των Τρικάλων, επιστρέφοντας στην κατηγορία, που έχει μεγάλη παρουσία. Με το παιχνίδι στη Λιβαδειά έφτασε τα 304 στην κατηγορία. Από τους ενεργούς προπονητές μόνο ο Γιώργος Βαζάκας (343) και ο Νίκος Παντελής (327) έχουν περισσότερα.
Τα στοιχεία της Super League 2 για τον Σούλη Παπαδόπουλο: «Ο Σούλης Παπαδόπουλος έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο των Τρικάλων, επιστρέφοντας στην κατηγορία, που έχει μεγάλη παρουσία. Με το παιχνίδι στη Λιβαδειά έφτασε τα 304 στην κατηγορία. Από τους ενεργούς προπονητές μόνο ο Γιώργος Βαζάκας (343) και ο Νίκος Παντελής (327) έχουν περισσότερα.
Για τον Παπαδόπουλο τα Τρίκαλα είναι η 14η διαφορετική ομάδα στην κατηγορία. Περισσότερες μεταξύ των σύγχρονων προπονητών, έχει μόνο ο Γιώργος Βαζάκας, 16.
Ακόμη ο Σούλης Παπαδόπουλος δουλεύει στην 15η διαφορετική σεζόν στην κατηγορία, φτάνοντας τον Γιώργο Βαζάκα, που επίσης έχει παρουσία σε 15 διαφορετικές σεζόν».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή