Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τροφές για τα αδέσποτα ζώα του Δ. Μετεώρων συγκέντρωσαν μαθητές του Δημοτικού Μεγάρχης

ΤΟΠΙΚΑ23.04.2024 | 2:40 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το πρωί της Τρίτης ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Μεγάρχης Κωνσταντίνος Μέμιλας και ο Εκπαιδευτικός Βάιος Καραλής παρέδωσαν στον Αντιδήμαρχο Εύρυθμης Λειτουργίας της πόλης, Καθημερινότητας του Πολίτη, Αδέσποτων και Δεσποζόμενων Ζώων Νίκο Τσιούκα τροφές για τα αδέσποτα ζώα που διαχειρίζεται ο Δήμος Μετεώρων.

Η συλλογή των τροφών πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Μεγάρχης στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Σχολικής Ημέρας Φιλοζωίας την 4η Απριλίου.

Ο κ. Νίκος Τσιούκας αφού ευχαρίστησε τους κ.κ. Μέμιλα και Καραλή για την προσφορά δήλωσε τα εξής: «Ως Δήμος Μετεώρων εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μεγάρχης και στους εκπαιδευτικούς τους για αυτή την πολύ αξιέπαινη πρωτοβουλία τους που προάγει την κοινωνική προσφορά, τη φιλοζωία και τον εκπαιδευτικό μιμητισμό. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί συνδράμουν στη συντονισμένη προσπάθεια του Δήμου Μετεώρων για την καλύτερη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην περιοχή».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης