Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τροπολογία για το νερό από τον ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ10.04.2023 | 6:20 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τις προηγούμενες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την δυσαρέσκεια του σχετικά με την πολιτική της κυβέρνησης γύρω από το νερό, ενώ είχε δεσμευτεί να καταθέσει για το ίδιο θέμα την δική του τροπολογία. Με πρώτη την υπογραφή του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, κατατέθηκε η σχετική τροπολογία που είχε ως θέμα της, την επαναφορά των μετοχών των ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ στο Δημόσιο.

Η αξιωματική αντιπολίτευση άσκησε δριμεία κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για χυδαία ψέματα, σχετικά με τα όσα είπε το Σάββατο σε τηλεοπτική του συνέντευξη, λέγοντας ότι δεν σκοπεύει να ιδιωτικοποιήσει το νερό, αλλά να μεταφέρει την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ πίσω στο Δημόσιο.

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν έντονη, καθώς τον κατήγγειλε για «χυδαίο προεκλογικό ψέμα» με σκοπό να παραπλανήσει τους δεκάδες χιλιάδες πολίτες που αντιδρούν στην «δρομολογημένη ιδιωτικοποίηση». «Αφού θέλει να μεταφέρει την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ από το Υπερταμείο στο Δημόσιο, τότε γιατί δεν το κάνει τώρα που παραμένει ανοιχτή η Βουλή και το παραπέμπει για μετά τις εκλογές;»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης