Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τσικνοπέμπτη σε κοινωνικές δομές του Δ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ07.03.2024 | 4:47 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με το γνωστό τσίκνισμα, πολύ κέφι και περισσότερο μεράκι, οι φιλοξενούμενοι/ες του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του Δήμου Τρικκαίων (α΄ βάρδια) τίμησαν την Τσικνοπέμπτη. Με την οργάνωση της εν οίκω αυτής εκδήλωσης, από το προσωπικό του ΚΔΑΠ και με παρούσα την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Δήμητρα Νάτσινα, όλοι και όλες απόλαυσαν εδέσματα της ημέρας, αλλά και χορό και γαϊτανάκι. Λίγο αργότερα, την Τσικνοπέμπτη γιόρτασαν και στον 4ο Βρεφονηπιακό του Δήμου Τρικκαίων, τηρουμένων, βέβαια, των διατροφικών αναγκών των νηπίων και με το αποκριάτικο πνεύμα να κυριαρχεί.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης