Τρίτη 28.06.2022 | Εορτάζουν: Ανάργυρος, Ανάργυρη, Αναργυρούλα, Γερμανός

Β. Γιαγιάκος: Στηρίζοντας τη δική μας αγορά, στηρίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους

ΤΟΠΙΚΑ25.05.2020 | 5:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μήνυμα για την στήριξη της τοπικής αγοράς από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Βασίλη Γιαγιάκο, ο οποίος τονίζει πως στηρίζοντας την τοπική αγορά, στηρίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους και επενδύουμε σ’ ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Στο μήνυμα του ο κ. Γιαγιάκος τονίζει:

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο κορονοϊός έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στις ζωές μας και το άνοιγμα της οικονομίας γίνεται με προσεκτικά βήματα τα οποία οφείλουμε να ακολουθούμε ευλαβικά για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Δεδομένο είναι, επίσης, πως σταδιακά πρέπει να υπάρξει επανεκκίνηση της οικονομίας για να στηριχτούν επιχειρήσεις και εργαζόμενοι. Η τοπική αγορά άνοιξε. Είναι οι δικοί μας άνθρωποι που περιμένουν τους καταναλωτές να τους εμπιστευθούν και να τους στηρίξουν.

Στηρίζοντας τη δική μας  αγορά, αγοράζοντας τα δικά μας προϊόντα, επενδύουμε όλοι μαζί, σ’ ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Γιατί μόνο αν στηρίξουμε ο ένας τον άλλο και εργαστούμε για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που τόσο απλόχερα χάρισε η φύση στον τόπο μας, μπορούμε να ατενίσουμε με αυτοπεποίθηση το αύριο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης