" /> Βαλάντης Τσιούτσιας: Εγγύηση το πάθος μας για σκληρή δουλειά - Η ΕΡΕΥΝΑ
Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Βαλάντης Τσιούτσιας: Εγγύηση το πάθος μας για σκληρή δουλειά

ΤΟΠΙΚΑ23.05.2019 | 10:12 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε μία μεγάλη συγκέντρωση, που έστειλε μήνυμα νίκης την ερχόμενη Κυριακή, μίλησε στην Πύλη ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Πύλης κ. Βαλάντης Τσιούτσιας.

Ο κ. Τσιούτσιας απευθυνόμενος προς τους πολίτες του Δήμου Πύλης και την ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση, τόνισε πως «η σημερινή σας παρουσία όχι απλά μας ενθαρρύνει, όχι μόνο μας δυναμώνει αλλά και επισφραγίζει αυτόν τον ωραίο, καθαρό και έντιμο αγώνα που ξεκινήσαμε όλοι μαζί, χέρι-χέρι, βήμα – βήμα μαζί σας».

Συνεχίζοντας άσκησε κριτική στη δημοτική αρχή επισημαίνοντας πως «δεν στάθηκε δίπλα στους ανθρώπους του τόπου μας, δεν ήταν σε θέση να δουλέψει στοχευμένα και συστηματικά στο μέτωπο της καθημερινής λειτουργίας του Δήμου. Μέτρησε πολλές και κρίσιμες απώλειες, σε κατοίκους, υπηρεσίες και παροχές. Με λίγα λόγια, απέτυχε παταγωδώς στην αποστολή που της ανατέθηκε».

Ακολούθως ο κ. Τσιούτσιας ανέλυσε τους κεντρικούς στόχους του συνδυασμού σημειώνοντας πως «όλα αυτά που ανέφερα δεν μπορούν να γίνουν με κάποια μαγική συνταγή. Γι’ αυτό από την ανάληψη των καθηκόντων μας, συγκροτείται μόνιμη ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από ανθρώπους με εξειδικευμένες γνώσεις, που θα «κυνηγούν» σε εθνικό κι ευρωπαϊκό επίπεδο, συστηματικά και αποτελεσματικά, κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης έργων που θα αλλάξουν την εικόνα του Δήμου.

Έχουμε εγγυήσεις για το έργο μας. Τις γνώσεις, τη συνέπεια, την οργάνωση, την ικανότητα διαχείρισης, το πάθος μας για σκληρή δουλειά».

Ο κ. Τσιούτσιας απηύθυνε μήνυμα προς τους νέους ανθρώπους τονίζοντας πως «ως ο νεότερος υποψήφιος Δήμαρχος απευθύνομαι ιδιαιτέρως στους νέους. Στους νέους όχι μόνο στην ηλικία, αλλά κυρίως στις αντιλήψεις και στο πνεύμα. Στους νέους που ονειρεύονται, στους νέους που ελπίζουν, στους νέους που αγωνίζονται, στους νέους που διακρίνονται, στους νέους που χάνουν τις δουλειές τους και παλεύουν να σταθούν στα πόδια τους, στους νέους που επιλέγουν να ζήσουν στον τόπο μας, στους νέους που δικαίως νιώθουν εγκαταλελειμμένοι από την Δημοτική Αρχή.

Σε εκείνους που όχι απλά επιζητούν αλλά και απαιτούν, όπως έχουν δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να πράξουν, από αυτούς που κατέχουν τα ηνία του τόπου να ανταποκριθούν στις ανάγκες τους και να τους προσφέρουν όραμα και ελπίδα για ένα βιώσιμο αύριο, που να αγκαλιάζει τα όνειρά τους. Απευθυνόμαστε στα παιδιά μας. Είμαστε εδώ για τη νεολαία του τόπου μας”.

Η «Πύλη ΑΞΙΩΝ» βάζει τέλος στην πάγια αδιαφορία της υφιστάμενης Δημοτικής Αρχής για τους νέους και τα παιδιά μας. Στην «Πύλη ΑΞΙΩΝ» θα υπάρχει θέση για όλους».

Κλείνοντας την ομιλία του κάλεσε τους δημότες του Δήμου Πύλης να στηρίξουν τον συνδυασμό, να στηρίξουν την «Πύλη Αξιών» για την επόμενη μέρα του Δήμου Πύλης, ενώ ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ