Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Βανδαλισμοί σε κεραία στον Προφήτη Ηλία Καλαμπάκας

ΤΟΠΙΚΑ13.06.2018 | 4:43 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται αυτό το φαινόμενο στο συγκεκριμένο σημείο. Πριν από λίγους μήνες άγνωστος ή άγνωστοι προέβησαν σε βανδαλισμούς στις κεραίες του wifi του Δήμου.

Αυτή την φορά η  φωτογραφία που δείχνει ότι άγνωστος ή άγνωστοι προέβησαν στον βανδαλισμό της κεραίας ενός αναμεταδότη που χρησιμοποιούσε τα προηγούμενα χρόνια ο Δήμος.

Πραγματικά κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ποιος είναι ο λόγος που οδηγεί κάποιο άτομο ή τα άτομα να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες.

Αυτό πάντως που είναι σίγουρο, είναι ότι αυτές οι παράνομες πράξεις πρέπει να σταματήσουν γιατί δεν μπορούν κάποιοι να εκτονώνονται καταστρέφοντας Δημοτική περιουσία.

Βαγγέλης Γκιάτας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης