Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Βασιλιάς των βουνών ο Νίκος Ζέγκλης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ08.06.2024 | 12:10 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο Τρικαλινός ποδηλάτης Νίκος Ζέγκλης κατέκτησε την 5η θέση στην γενική κατάταξη και την κόκκινη φανέλα “βασιλιάς των βουνών” στον 81ο Διεθνή Γύρο Αλβανίας που διεξήχθη 20-25 Μαΐου.
Ο Ζέγκλης αγωνίστηκε ως φιλοξενούμενος της ομάδας του ΠΑΣ Ιωαννίνων και εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του, ειδικά στην 4η ημέρα του γύρου, όπου κατάφερε να περάσει δεύτερος την κορυφή του Mount Çika, του βασιλικού εταπ του γύρου, και να κατακτήσει την κόκκινη φανέλα.
Συνολικά, ο Ζέγκλης διήνυσε 796 χιλιόμετρα σε 5 αγωνιστικές ημέρες, ανεβαίνοντας συνολική υψομετρική διαφορά 9.585 μέτρων.
Ο ίδιος δήλωσε μετά τον αγώνα: “Νιώθω φυσικά χαρούμενος για αυτήν την επιτυχία. Τίποτε δεν είναι τυχαίο και δεν σου χαρίζεται χωρίς πολύ σκληρή προσπάθεια και δουλειά.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους είναι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και στηρίζουν την προσπάθειά μου, ο καθένας με διαφορετικό τρόπο αλλά και ένα ευχαριστώ στην ομάδα του ΠΑΣ Ιωαννίνων για την πρόσκληση και την φιλοξενία τους στην ομάδα τους για τον συγκεκριμένο γύρο”

Η επιτυχία του Ζέγκλη αποτελεί μια σημαντική στιγμή για την ελληνική ποδηλασία και δείχνει το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο Τρικαλινός αθλητής.
Αποτελέσματα σπριντ  ανάβαση

1 NIKOLAOS ZEGLIS
2 Frank Longstaff
3 Veljko Stojnić
4 Ognjen Ilić
5 Niels Reemeijer

Αποτελέσματα γενική γύρου

1   Veljko Stojnić
2 Vedad Karić
3 Koos Jeroen Kers
4 Ognjen Ilić

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης