Κυριακή 24.09.2023 | Εορτάζουν: Θέκλα, Κόπρος, Κόπρις, Μυρσίνη, Μυρτώ, Μυρτιά, Μυρτιδιώτισσα, Μύρτα, Μυρσώ, Μέρσα, Αμερισούδα, Αμερσούδα, Αμέρσσα, Αμέρσα, Πέρσης, Περσεφόνη, Πέρσα, Πέρση

Βελούδινο «διαζύγιο» Γουργούλια-Α.Ο Ταξιαρχών

ΑΘΛΗΤΙΚΑ05.06.2019 | 10:49 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

‘Επειτα από μία κατά κοινή ομολογία επιτυχημένη θητεία στον Α.Ο Ταξιαρχών στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής ο Κώστας Γουργούλιας αποτελεί από σήμερα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του σωματείου

Η λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν κοινή συναινέσει. Μάλιστα, τόσο ο προπονητής, όσο και η ομάδα μέσω ανακοίνωσης ευχαριστούν ο ένας τον άλλο για την άριστη συνεργασία που είχαν την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Η ανάρτηση του Κώστα Γουργούλια:

Τέλος της αγωνιστικής σεζόν 2018-2019.Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω δημόσια το ΔΣ ΑΟ Ταξιαρχών για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε , καθώς και όλους τους παίχτες που συνεργάστηκα μαζί τους.Θεωρώ τη χρονιά άκρως επιτυχημένη καθώς η ομάδα εκπλήρωσε το στόχο της που ήταν η παραμονή στα σαλόνια του Ερασιτεχνικού(Α Κατηγορία) και τερμάτισε στη μέση της βαθμολογίας.Χωρίζουμε φιλικά (κοινή συναινέσει) και πάντα θα έχω τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις από την ομάδα.Με διάθεση και όρεξη πλέον για τον επόμενο σύλλογο της νέας σεζόν.Ως τότε Καλό Καλοκαίρι σε όλους.!!!

 

Η ανάρτηση του Α.Ο Ταξιαρχών:

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΌΣ ΌΜΙΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ θέλει να ανακοινώσει την κοινή συνένεση λύξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα γουργουλια. Τον ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλη την χρονιά και τον στόχο που ήταν η ομάδα μας να μείνει στην κατηγορία!!Η χρονιά θεωρείται άκρως επιτυχημένη!! Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επόμενη ομάδα του!!! Είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχει περάσει από την ομάδα μας και θα παραμείνει ένας καλός φίλος για όλους μας. Αγαπάει αυτό που κάνει και τού ευχόμαστε κάθε επιτυχία!! Εκ μέρους της διοίκησης του ΑΟΤ ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!!!

 

O Kώστας Γουργούλιας μετά τη σημερινή εξέλιξη θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας και λόγω του αξιόλογου έργου που έχει παρουσιάσει έως τώρα, αλλά και του ότι είναι ένας τεχνικός που κατέχει δίπλωμα,  θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι σύντομα θα κλείσει κλείσει κάπου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης