Σάββατο 02.12.2023 | Εορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα

Βελτίωση Αρδευτικού Δικτύου στο Δήμο Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ17.10.2023 | 5:07 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Δήμος Μετεώρων ανακοινώνει τη διεξαγωγή δημοπρασίας για τη βελτίωση του αρδευτικού δικτύου στο πλαίσιο του Προγράμματος “Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020”. Το έργο περιλαμβάνει διάφορες κατηγορίες εργασιών, συμπεριλαμβανομένων χωματουργικών, κατασκευών από σκυρόδεμα, μεταλλικών στοιχείων, και ηλεκτρολογικών αντλιοστασίων.

Η διαδικασία υποβολής προσφορών λήγει στις 7 Νοεμβρίου 2023, ενώ η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου 2023. Το έργο προβλέπει συνολική προθεσμία εκτέλεσης 24 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, με τμηματικές προθεσμίες που καθορίζονται σύμφωνα με την Ειδική Συνθήκη Υλοποίησης.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα “Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020”, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του Ευρωπαϊκού Γεωργικού Ταμείου Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς και από εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος των προσπαθειών μας για την ανάπτυξη της αγροτικής υποδομής στο Δήμο Μετεώρων.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων τόνισε:

«Το συγκεκριμένο έργο στο Δήμο Μετεώρων αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα στην περιοχή  μας. Η βελτίωση του αρδευτικού δικτύου ενισχύει την αγροτική μας παραγωγή και συμβάλλει στη διατήρηση της υποδομής μας. Είμαστε υπερήφανοι που συμβάλλουμε με αυτό το έργο βελτίωση των αγροτικών επιχειρήσεών μας και στην ανάπτυξη της παραγωγικότητάς μας.»

Για περαιτέρω ενημέρωση και λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία, παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Μετεώρων (www.meteoramunicipality.gr)

Από το γραφείο του Δημάρχου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης