Τετάρτη 12.05.2021 | Εορτάζουν: Επιφάνειος, Επιφάνιος, Επιφανία, Θεόδωρος, Θοδωρής, Θόδωρος, Θεοδώρα, Δώρα, Θοδώρα, Δωρούλα, Ντόρα, Μυροφόρα

Βελτίωση της κατάστασης στο οδικό δίκτυο

ΤΟΠΙΚΑ10.01.2019 | 1:59 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο του νομού Τρικάλων παρά τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την επέλαση της «Υπατίας».

Οι σημαντικότερες δυσκολίες εντοπίστηκαν εντός των αστικών και επαρχιακών δικτύων, ωστόσο ήταν διαχειρίσιμες. Σύμφωνα  με ενημέρωση από την Περιφερειακή Διεύθυνση της Αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν χθες  με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην:

1) Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων από 28ο χλμ. (Κόμβος Μουργκανίου) έως 65ο (Α/Κ Μαλακασίου).

2) Ε.Ο. Μουργκανίου-Γρεβενών από 1ο χλμ (Κόμβος Μουργκανίου) έως 24ο χλμ (όρια με νομό Γρεβενών)

3) Ε.Ο. Τρικάλων –Άρτας από 18ο χλμ. (θέση Καμάρα) έως 75ο χλμ. (Γέφυρα Αλεξίου)

4) Επ.Οδό Πύλης – Μεσοχώρας από το 4ο χλμ (δ/ση με Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτης) έως 55ο χλμ. (Μεσοχώρα)

5) Επ.Οδό Καλαμπάκας – Ασπροποτάμου από το 35ο χλμ. έως 68ο χλμ.

6) Επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμων Πύλης και Μετεώρων

Επίσης, άρθηκε και ο περιορισμός της κίνησης βαρέων οχημάτων και λεωφορείων.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, κατά το διάστημα της κακοκαιρίας, βρίσκονται επί ποδός δυνάμεις ώστε άμεσα να γίνονται παρεμβάσεις όπου χρειάζεται και να μη εντείνεται η ταλαιπωρία των πολιτών.

Από την πλευρά της η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, με συνεχή επίβλεψη του αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μιχαλάκη, κατάφερε να κρατήσει ανοιχτό το δίκτυο μέχρι τα όρια του νομού, χωρίς να προκύψουν σημαντικά προβλήματα στις μετακινήσεις.

Μένουν οι χαμηλές θερμοκρασίες

Σε ότι αφορά στις προβλέψεις για τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών, ο νομός Τρικάλων θα παραμείνει στον πάγο με το θερμόμετρο να μην ξεπερνά τους 0 βαθμούς κελσίου. Για τα Τρίκαλα, προβλέπεται χιονόνερο αύριο Σάββατο. Αντίστοιχα και η Φαρκαδόνα περιορίζεται σε συννεφιασμένο καιρό αλλά με επίσης χαμηλές θερμοκρασίες. Χιονοπτώσεις εξακολουθούν ανά διαστήματα σε Καλαμπάκα και Πύλη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop