Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Βγήκε το ΦΕΚ για το Χρονίων Παθήσεων

ΤΟΠΙΚΑ15.01.2020 | 4:50 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Η κα Ντίνα Δήμα αποφασίστηκε να τοποθετηθεί ως επικεφαλής στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων . Πρώην πρόεδρος του εργατικού κέντρου και πρώην αντιδήμαρχος η κα Δήμα θεωρείται χαμηλών τόνων και αναλαμβάνει να συνεχίσει την «κληρονομιά» που της αφήνει ο κατά κοινή ομολογία πετυχημένος Παναγιώτης Ραχιώτης.

Ο γνωστός οφθαλμίατρος κ. Νίκος Σακκάς αν και πολλοί θέλανε να τοποθετηθεί επικεφαλής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας, οργανισμός «ομπρέλα» για το Χρονίων Παθήσεων, τελικά θα συμμετέχει ως Μέλος του Δ.Σ. αφού η ανάληψη άλλων καθηκόντων ήταν ασυμβίβαστη λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας. Ο κ. Νίκος Σακκάς, ήταν από τα πρόσωπα που για πολλά κυβερνητικά στελέχη ήταν ιδανικά να αναλάβουν έργο διοίκησης σε δημόσιους οργανισμούς υγείας, μιας και έχει και αντίστοιχη κατάρτιση, ωστόσο, η επικράτησε η επιστημονική του θέση μιας και σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να την εγκαταλείψει.

Σε ότι αφορά τον κ. Παναγιώτη Ραχιώτη, αφήνει την διοίκηση του οργανισμού με ιδιαίτερα θετικό απολογισμό χάρη στη συνεπή και διακριτική του στάση κατά την άσκηση του ρόλου του.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ