Τετάρτη 25.05.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Εργαστήριο Ζωγραφικής την Παρασκευή

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ02.09.2020 | 2:20 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την  Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στη Βιβλιοθήκη παιδικό εργαστήριο ζωγραφικής με την αγιογράφο κ. Φανή Καραγγέλη.

Τα παιδιά θα μυηθούν στη τέχνη της ζωγραφικής και με τις οδηγίες της έμπειρης εικονογράφου θα φτιάξουν τα δικά τους έργα τέχνης που μετά θα εκτεθούν στο χώρο της Βιβλιοθήκης. Οι μικροί ζωγράφοι θα πειραματιστούν με τα υλικά και θα αφυπνίσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους!

Λόγω των αυστηρών μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης, ο μέγιστος αριθμός παιδιών που θα συμμετέχουν θα είναι 15. Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα γραφεία εξυπηρέτησης της Βιβλιοθήκης στο τηλέφωνο 24320-23041.

Σας περιμένουμε να πειραματιστούμε με τα χρώματα και τα πινέλα!

 

Ολοκλήρωση προβολής ταινίας

Η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας σε συνεργασία με τον Δήμο Μετεώρων ολοκληρώνει τον κύκλο των καλοκαιρινών δωρεάν προβολών με την ταινία «BohemianRapsody»- την Οσκαρική, μουσική βιογραφία του θρυλικού τραγουδιστή FreddieMercuryκαι του συγκροτήματος, Queen.

Η ταινία προβλήθηκε την Τρίτη 1/9/2020 στις 9:00 μ.μ. και θα προβληθεί και σήμερα Πέμπτη 3/9/2020 στις 9:00 μ.μ. ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο και τηρώντας τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Στο πλαίσιο της κοινής αυτής δράσης με το Δήμο Μετεώρων προβλήθηκαν συνολικά έξι ταινίες.

Η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας ευχαριστεί πολύ το Δήμο Μετεώρων για την συνεργασία και ανανεώνουμε το θερινό κινηματογραφικό ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης