Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: «Για Φαντάσου… Ταξίδι στα Μυστικά του Νου»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ29.08.2019 | 3:34 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία που οργανώνει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος για το έτος 2019, με τίτλο “Για Φαντάσου…”

Η δράση Ταξίδι στα Μυστικά του Νου, για παιδιά 10 έως 14 ετών, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 10:30 π.μ.

«…Πώς η σιωπή γίνεται φωνή και η φωνή τραγούδι; Πώς οι ήχοι αποκτούν νόημα; Τι είναι αυτό που μας αρέσει, που μας συγκινεί; Πώς τελικά μπορούμε να στοχαζόμαστε; Ο εγκέφαλός μας είναι η απάντηση. Αυτό το περίεργο όργανο, με την πολύπλοκη λειτουργία που είναι υπεύθυνο για όληαυτή τη μαγεία που βιώνουμε ως αισθήσεις κάθε στιγμή που είμαστε ξύπνιοι, αλλά και την ακόμαμεγαλύτερη μαγεία που βιώνουμε όταν κοιμόμαστε, τα όνειρα…»

Όμως ο εγκέφαλός μας μας παραπλανά, δε μας δείχνει τον κόσμο όπως πραγματικά είναι, αλλά τον παραμορφώνει με τρόπο ώστε να μας είναι πιο βολικός και οικείος. Ένα εργαστήριο για το πολύπλοκο αυτό όργανο και τις αξιοθαύμαστες δυνατότητες του.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή