Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Η Ρένα Ρώσση – Ζαΐρη με τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ07.12.2022 | 5:32 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Οι μικροί μαθητές της Α΄ και Β΄ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τη γνωστή συγγραφέα Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους για το βιβλίο «Ο Αϊ-Βασίλης και το μαγεμένο παστίτσιο», μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ιστορία με μηνύματα αγάπης και χαράς.

Η συγγραφέας κέρδισε μικρούς και μεγάλους με την αφήγησή της, αντάλλαξε απόψεις  με τους μικρούς αναγνώστες για αυτή τη πρωτότυπη και διασκεδαστική ιστορία και συζήτησε μαζί τους τη σημασία της καλοσύνης και της προσφοράς. Τα παιδιά έδειξαν στη συγγραφέα τις όμορφες ζωγραφιές τους και εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τις περιπέτειες της μάγισσας Κουκού Κικιριρί Νυχτεριδολιλί!

Ευχαριστούμε τη συγγραφέα Ρένα Ρώσση – Ζαΐρη που αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας, τις Εκδόσεις Ψυχογιός για τη συνεργασία, το 1ο Δημοτικό Σχολείο και φυσικά τους μικρούς μαθητές που μας γέμισαν χαρά! Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές!

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης