Παρασκευή 23.02.2024 | Εορτάζουν: Πολύκαρπος, Πολυκάρπης, Πολυκαρπία, Πολυκάρπη, Πολυκαρπίτσα, Πολυκαρπούλα,Πολυχρόνης, Πολυχρόνιος, Χρόνης, Πολυχρονία, Πολυχρονούλα

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Παιδικό εργαστήριο για μικρούς ντετέκτιβ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ14.07.2021 | 6:25 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Παρασκευή 16 Ιουλίου στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο για παιδιά από 7 έως 12 ετών με προεγγραφή, το οποίο είναι βασισμένο στο παιδικό βιβλίο “Η Ντετέκτιβ Νίκι και το μυστικό της κόμπρας” της συγγραφέως Anne Miller και αποτελεί κομμάτι της καλο-καιρινής δράσης των εκδόσεων Φουρφούρι «Διαβάζω παντού». Στο βιβλίο πρωταγωνιστεί ένα ασυνήθιστο και πανέξυπνο κορίτσι, η Νίκι, που του αρέσει να λύνει σπαζοκεφαλιές και να αποκαλύπτει μυστικά.

Καλούμε τους μικρούς μας φίλους σε ένα μονοπάτι γεμάτο μυστικούς κώδικες και γρίφους, στο οποίο, ακονίζοντας το μυαλό τους και παρατηρώντας με ερευνητική διάθεση, θα οδηγηθούν σε έναν κρυμμένο θησαυρό και θα μετατραπούν και οι ίδιοι σε μικρούς ντετέκτιβ, βοηθοί της Ντετέκτιβ Νίκι!

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα γραφεία εξυπηρέτησης της Βιβλιοθήκης, στο τηλ. 24320/23041-3. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς το ανώτατο όριο συμμετοχής είναι μέχρι 10 παιδιά.

Ευχαριστούμε τις Εκδόσεις Φουρφούρι για την συνεργασία και την αποστολή του υποστηρικτικού υλικού.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης