Κυριακή 31.05.2020 | Εορτάζουν: Ερμείας, Ερμειάς, Ερμεία, Μάγος, Μάγια

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Πραγματοποιήθηκε η Προβολή της Ταινίας «Πριν Έρθεις Εσύ»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ10.07.2019 | 2:33 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το βράδυ της Τρίτης 9  Ιουλίου προβλήθηκε η Βρετανική ταινία “Πριν Έρθεις Εσύ” στον αύλειο χώρο της Βιβλιοθήκης. Οι θεατές παρακολούθησαν μία ιστορία για τη δύναμη της αληθινής αγάπης μεταξύ δύο διαφορετικών ανθρώπων, της Λουίζας και του Γουίλ, που ερωτεύονται  παράφορα και αλλάζουν για πάντα.

Η επόμενη προβολή θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου με την παιδική ταινία “Το Βιβλίο της Ζούγκλας.”

 

Εργαστήριο

Η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και δημιουργικότητας, που οργανώνει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος για το έτος 2019, με τίτλο “Για Φαντάσου…”

Η δράση Να Μας Μιλούσαν Τ’ Άστρα και να μας Έλεγαν την Ιστορία τους θα πραγματοποιηθεί με τα παιδιά της κατασκήνωσης «Άγιος Κοσμάς» την Πέμπτη 11Ιουλίου στις 7:30 μ.μ. στο Κακοπλεύρι.

Στο πρόγραμμα αυτό θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε την ιστορία της μικρής και της μεγάλης άρκτου. Θα δείξουμε φωτογραφίες των βασικών αστερισμών και θα φτιάξουμε μια μικρή κατασκευή για να βλέπουμε τους αστερισμούς. Στη συνέχεια θα αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και θα σχεδιάσουμε το δικό μας αστερισμό.

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί Βραδιά Αστροπαρατήρησης με το Τηλεσκόπιο της Βιβλιοθήκης. Οι μικροί μας φίλοι θα θαυμάσουν την αστρική μας γειτονιά σε μια ιδανική τοποθεσία μακριά από τα φώτα της πόλης.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΚΕΦΙΡ ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΟΔΥ - ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ ΕΟΔΥ - ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΧΩΝΙΑ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΟ. Nature Spot e-shop ΕΟΔΥ - ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ