Πέμπτη 30.06.2022 | Εορτάζουν: Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Μελίτων, Μελίτωνας, Μελίτος, Μελίτης

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη για το Game Development

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ12.12.2020 | 2:20 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το απόγευμα της Πέμπτης 10 Δεκεμβρίου, οι φίλοι του online gaming είχαν την δυνατότητα να μάθουν εκ των έσω τα μυστικά του game development.

Ο κ. Παπαγαθαγγέλου, Συνιδρυτής και Lead Game Designerτης εταιρείας Traptics,μίλησε για την τέχνη της δημιουργίας παιχνιδιών και περιέγραψε το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού. Τόνισε την συμβολή της εμπλοκής των παικτών, του σχεδιασμού και των καλλιτεχνικών στοιχείων στην επιτυχή ανάπτυξη παιχνιδιών. Επίσης, αναφέρθηκε στις δυσκολίες χρηματοδότησης και το κόστος παραγωγής, καθώς και στην ελληνική βιομηχανία που πλέον προσανατολίζεται και στην ανάπτυξη παιχνιδιών πέραν της ψυχαγωγίας. Όπως ανέφερε ο ίδιος, τα τελευταία χρόνια το τοπίο έχει αλλάξει στη χώρα μας, με το game development να θεωρείται μια διαδραστική μορφή τέχνης.

Τέλος, ο κ. Παπαγαθαγγέλου απάντησε στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων, συνομίλησε με το κοινό και έδωσε συμβουλές στους νέους που θέλουν να κάνουν το πάθος τους επάγγελμα.

Ευχαριστούμε τον κ. Παπαγαθαγγέλου για την συμμετοχή του στη τηλεδιάσκεψη και του ευχόμαστε μια συνεχή, επιτυχή πορεία σ’ αυτόν τον απαιτητικό και δημιουργικό κόσμο του game development.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή