Παρασκευή 22.09.2023 | Εορτάζουν: Ζωγραφιά, Λοΐζος, Λουίζα, Φωκάς, Φώκιος, Φώκης, Φωκία, Φωκίνα

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Συμβουλευτικής Επιτροπής

ΤΟΠΙΚΑ15.02.2023 | 6:01 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το απόγευμα της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η ετήσια συνάντηση της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Βιβλιοθήκης.

Η Πρόεδρος της KDK, κα Κατερίνα Δημουλά Μέρριαμ, και ο Αντιπρόεδρος, κ. Απόστολος Ηλιόπουλος, απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό και καλωσόρισαν τα δύο νέα μέλη, τον κ. Χρήστο Καρακίτσιο, καθηγητή του Επαγγελματικού Λυκείου Καλαμπάκας και την κα Δήμητρα Σανίδα, καθηγήτρια του 2ου Γυμνασίου Καλαμπάκας.

Η Επιτροπή απαρτίζεται, επίσης, από την κα. Connie Mourtoupalas, Πολιτιστική Ακόλουθο της Ελληνικής Πρεσβείας στις ΗΠΑ, τον κ. Νικόλαο Κατοίκο, συνταξιούχο Φιλόλογο, τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων κ. Βαγγέλη Ηλιόπουλο, την καθηγήτρια γαλλικών κα. Τζούλια Σαμαρά, τον καθηγητή πληροφορικής κ. Γρηγόριο Δερεκενάρη και τη νομική σύμβουλο του Δήμου Μετεώρων κα Μαρία Βαΐου.

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε μία συνοπτική παρουσίαση στατιστικών δεδομένων, αναφορικά με προγράμματα και υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης κατά το περασμένο έτος και στη συνέχεια ακολούθησε ανοιχτός διάλογος με τα μέλη της επιτροπής, σχετικά με τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ακόμη, συζητήθηκαν θέματα νέων καινοτόμων υπηρεσιών και η ανάπτυξη νέων συνεργασιών με φορείς του εξωτερικού, στο πλαίσιο εξωστρέφειας της Βιβλιοθήκης.

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη της επιτροπής για τη παρουσία τους.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης