Παρασκευή 21.01.2022 | Εορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Συναντήθηκε η Συμβουλευτική Επιτροπή

ΤΟΠΙΚΑ20.02.2020 | 5:30 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το απόγευμα της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου συναντήθηκαν στη Βιβλιοθήκη τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής, παρουσία της Προέδρου της KDK, κας Κατερίνας Δημουλά και του Αντιπροέδρου, κου Απόστολου Ηλιόπουλου. Η Επιτροπή απαρτίζεται από τον κο. Νικόλαο Κατοίκο, συνταξιούχο Φιλόλογο, την καθηγήτρια γαλλικών κα. Τζούλια Σαμαρά, τον καθηγητή πληροφορικής κο. Γρηγόριο Δερεκενάρη, τη νομική σύμβουλο του Δήμου Μετεώρων κα. Μαρία Βαΐου και τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων κο. Βαγγέλη Ηλιόπουλο.

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε μία συνοπτική παρουσίαση των υπηρεσιών και στατιστικών δεδομένων της Βιβλιοθήκης και στη συνέχεια ακολούθησε ανοιχτός διάλογος με τα μέλη της επιτροπής, όπου συζητήθηκαν ποικίλα θέματα σχετικά με την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης καθώς και την προσφορά νέων καινοτόμων υπηρεσιών με θετικό αντίκτυπο στην ευρύτερη κοινωνία της Καλαμπάκας. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα πιθανών συνεργασιών με τοπικούς φορείς που σκοπό έχουν να προάγουν την βελτίωση του βιοτικού και πνευματικού επιπέδου των πολιτών.

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη της επιτροπής για τη παρουσία τους.

 

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020