Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Ξεκίνησε το εργαστήριο Διαχείρισης Ιστοσελίδων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ15.02.2024 | 6:07 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση για τους συμμετέχοντες στο εργαστήριο «Διαχείριση Ιστοσελίδων». Η συνάντηση περιελάμβανε ανάλυση της θεματολογίας του εργαστηρίου και εισαγωγικές έννοιες της κατασκευής ιστοσελίδων.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα δουλεύουν σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας και θα κατασκευάσουν βήμα προς βήμα ένα ολοκληρωμένο site με την καθοδήγηση του εισηγητή. Θα γνωρίσουν τα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) WordPress και Joomla, τα χαρακτηριστικά και τη δομή τους και θα ασχοληθούν με την εισαγωγή και παραμετροποίηση demo δεδομένων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης