Παρασκευή 08.12.2023 | Εορτάζουν: Πατάπιος

«Βλέπουν διαφορά οι πολίτες»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ15.11.2023 | 5:36 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Οι Έλληνες πολίτες βλέπουν πλέον τη διαφορά στη ζωή τους, μετά το gov.gr μπορούμε να μιλάμε για μία άλλη Ελλάδα», τόνισε ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης, μιλώντας στην εκπομπή «Τριτολογίες» της ΕΡΤ3.

Αυτή τη στιγμή, το gov.gr περιλαμβάνει 1.600 υπηρεσίες, ενώ, για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες, θα έχουν στο πλευρό τους από δω και στο εξής, τον ψηφιακό βοηθό του gov.gr που θα παρουσιαστεί στις 21 Νοεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά την καινούργια έκδοση του mywallet, αυτή θα περιλαμβάνει κάρτα ανεργίας δακτυλίου για όσους κινούνται στην Αθήνα, το πιστοποιητικό για ανθρώπους με αναπηρία, ενώ σταδιακά θα μπει και το φοιτητικό πάσο αλλά και επαγγελματικές ιδιότητες.

Προσεχώς, η συγκεκριμένη εφαρμογή θα εμπερικλείει και πακέτο υπηρεσιών που σχετίζεται με το αυτοκίνητό μας, όπως την άδεια ΚΤΕΟ κ.λ.π, ενώ πολύ σύντομα θα ξεχάσουμε την έννοια του πιστοποιητικού, καθώς, χάρις στην αναβάθμιση του wallet, θα δίνεται η δυνατότητα μεταφοράς πληροφοριών χωρίς την ανάγκη διακίνησης αρχείων pdf.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης