Τρίτη 27.09.2022 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Βραδιά Όπερας στα Μετέωρα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ25.08.2022 | 4:31 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μια εξαιρετικής μουσικής αξίας και βαρύτητας βραδιά όπερας και λυρικού τραγουδιού, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι της Καλαμπάκας το βράδυ της Παρασκευής 26 Αυγούστου 2022. Από τις 9 το βράδυ, στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, τρεις ξεχωριστοί ερμηνευτές/τριες και ένας διεθνούς φήμης πιανίστας, θα ενώσουν το μουσικό τους ταλέντο, τραγουδώντας άριες από διάσημες όπερες και ένα πλούσιο πρόγραμμα με λυρικά τραγούδια.

Η – Καλαμπακιώτισσα στην καταγωγή – σοπράνο Ματίνα Τσαρουχά, με σπουδές και καριέρα στο εξωτερικό, οι εγνωσμένης αξίας σοπράνο Αννυ Φασσέα και η βαρύτονος Αντώνης Κορδοπάτης, με τη συνοδεία του σημαντικότατου πιανίστα Δημήτρη Γιάκα, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα λυρικών τραγουδιών από ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Πασίγνωστες άριες και μελωδίες που μαγεύουν, θα ακουστούν κάτω από τους βράχους των Μετεώρων, σε μια μυσταγωγική και σημαντική μουσική βραδιά, που διοργανώνει ο Δήμος Μετεώρων στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Μετέωρα Τέχνης».

Για λόγους ευταξίας, η προσέλευση θα γίνει στις 20:30 και η έναρξη στις 21:00.

Κείμενα και παρουσίαση από την Μουσικό Δασκάλα: Ελενα Μελισσίδη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μετέωρα Τέχνης 2022

Δήμος Μετεώρων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης