Κυριακή 25.02.2024 | Εορτάζουν: Ρήγας, Ρηγίνος, Ρήγος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Λωξάνδρα, Λωξάντρα Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Άξιος, Άξια

Από την Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, τον Δήμαρχο Τρικκαίων και τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Βραβεύσεις για εξαίρετες πράξεις σε μαθήτριες του Πρότυπου ΕΠΑΛ

ΤΟΠΙΚΑ06.02.2024 | 5:42 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε μια λιτή τελετή, κατά τη διάρκεια της πρωινής προσευχής στο Πρότυπο ΕΠΑΛ Τρικάλων πραγματοποιήθηκε βράβευση με τιμητικό έπαινο και συμβολικά δώρα από την Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κα Χρύσα Ντιντή, τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Νίκο Σακκά και τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Αλέξανδρο Καπανιάρη για τις μαθήτριες της Β’ τάξης Στυλιανή Τσιρέπα και Βασιλική – Ευαγγελία Στρωματά.

Στον αύλειο χώρο του Πρότυπου ΕΠΑΛ παρευρέθηκαν οι μαθήτριες παρουσία των συμμαθητών/τριών τους, του διευθυντή, των εκπαιδευτικών της σχολικής μονάδας, καθώς και των γονέων τους.

Στους χαιρετισμούς τους η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κα Χ. Ντιντή και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Ν. Σακκάς εξήραν τις δυο μαθήτριες για την εξαιρετική τους πράξη,  να  παραδώσουν πορτοφόλι με σεβαστό ποσό χρημάτων και προσωπικά έγγραφα που βρήκαν την περασμένη εβδομάδα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων. Τόσο η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων όσο και ο Δήμαρχος Τρικκαίων προσέφεραν στις μαθήτριες έπαινο και συμβολικά δώρα και ευχήθηκαν η πράξη τους αυτή να έχει πολλούς μιμητές από όλα τα σχολεία και την κοινωνία μας γενικότερα.

Τις δύο μαθήτριες τίμησε και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Αλέξανδρος Γ. Καπανιάρης προσφέροντας έπαινο και συμβολικά δώρα.

Ο κ. Καπανιάρης συνεχάρη τις μαθήτριες και μεταξύ άλλων ανέφερε: « Οι μαθήτριες με την πράξη τους αυτή αποτέλεσαν παράδειγμα εντιμότητας και ήθους για τους/τις συμμαθητές/τριές τους και για όλους μας. Συγχαρητήρια στους γονείς  και στους/στις εκπαιδευτικούς τους για τις αρχές που τις εμφύσησαν. Τέτοιες πράξεις είναι σημαντικό να γνωστοποιούνται, διότι αποτελούν παράδειγμα λαμπρής συμπεριφοράς προς μίμηση. Τις ευχόμαστε καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία με την ίδια πάντα τιμιότητα και ευσυνειδησία που επέδειξαν».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Τρικκαίων κα Έφη Λεβέντη, ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της ΔΔΕ Τρικάλων κ. Νικόλαος Παπακωνσταντίνου, ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης Μαθηματικών και παιδαγωγικά υπεύθυνος της σχολικής μονάδας κ. Δημήτριος Θεοχάρης και ο υπεύθυνος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της ΔΔΕ Τρικάλων κ. Λεωνίδας Μποντίλας.

Από τη ΔΔΕ Τρικάλων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης