Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Βράβευση Μαθηματικών για την συμμετοχή τους στο 4ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Μαθητικό Μαθηματικό Φεστιβάλ

ΤΟΠΙΚΑ15.06.2024 | 8:31 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βράβευση των καθηγητών Μαθηματικών που διακρίθηκαν με την άψογη διοργάνωση και συμμετοχή τους στο 4ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Μαθητικό Μαθηματικό Φεστιβάλ. Η βράβευση έλαβε χώρα στη Λάρισα από τον Σχολικό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Επιστημών και Τεχνών (Ε.Κ.Ε.ΤΕ.), κ. Κωνσταντίνο Μπουραζάνα, και στα Τρίκαλα από τον Σχολικό Σύμβουλο και Γραμματέα του Ε.Κ.Ε.ΤΕ., κ. Δημήτρη Θεοχάρη.

Οι βραβευθέντες εκπαιδευτικοί, οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία του Φεστιβάλ, έλαβαν από ένα tablet, προσφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Η βράβευση αποτελεί ελάχιστη αναγνώριση για την αφοσίωση, το πνεύμα καινοτομίας και την αστείρευτη αγάπη τους για τα Μαθηματικά, τα οποία μοιράζονται με τους μαθητές τους.

Οι βραβευθέντες εκπαιδευτικοί είναι:

  • Αβραάμ Ζιώγας, Στέργιος Σκόδρας, Παρασκευή Μπαζή – 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Λάρισας
  • Νασίκας Απόστολος – 1ο Γενικό Λύκειο Λάρισας
  • Παπαδόπουλος Αναστάσιος – Γυμνάσιο Πυργετού
  • Παρλάντζα Αικατερίνη – 11ο Γενικό Λύκειο Λάρισας
  • Κατσαρής Ηλίας – 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Καρδίτσας
  • Πατέρας Ιωάννης και Μπαρπαρούσης Φώτιος – 4ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Τρικάλων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Επιστημών και Τεχνών (Ε.Κ.Ε.Τ.Ε.) εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ευγενική χορηγία των tablets, τα οποία θα αποτελέσουν πολύτιμα εργαλεία για τους βραβευθέντες εκπαιδευτικούς.

Ευχόμαστε στους βραβευθέντες καθηγητές καλή συνέχεια στο έργο τους και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

Ελληνικό Κέντρο Επιστημών και Τεχνών (Ε.Κ.Ε.ΤΕ.)

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης