Πέμπτη 04.03.2021 | Εορτάζουν: Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Γρηγόρης, Γρηγόριος, Γόλης, Γρηγορία

Βραβεύσεις για τους απόφοιτους του ΓΕΛ Φαρκαδόνας

ΤΟΠΙΚΑ27.12.2018 | 6:35 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Ιδιαίτερα ζεστή και ελπιδοφόρα η ατμόσφαιρα που διαμορφώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στο κοσμικό κέντρο «Ποσειδώνιο» της Φαρκαδόνας στη διάρκεια της ετήσιας χοροεσπερίδας του γενικού λυκείου.

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους οι μαθητές του σχολείου, διοργάνωσαν την ετήσια εκδήλωση που είχε και στη δική τους περίπτωση, όπως φυσικά και στις δυο που προηγήθηκαν από το ΓΕΛ Οιχαλίας και το ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας, διπλό στόχο, αφενός ψυχαγωγία, αφετέρου επιβράβευση της προσπάθειας και της επιτυχίας των πρώην συμμαθητών τους, που κατάφεραν και εισήχθησαν τη φετινή χρονιά σε σχολές και τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μέσω του συστήματος των πανελλήνιων εξετάσεων.

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του δημάρχου κ. Θανάση Μεριβάκη, μιας και ο Δήμος ανέλαβε να τιμήσει για μια ακόμη χρονιά τις επιτυχίες των αποφοίτων του σχολείου.

«Οι επιτυχίες σας, μας γέμισαν και μας γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Η νεολαία αποτελεί το μέλλον του τόπου μας και οφείλουμε να τιμούμε την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους. Οι κόποι που κατέβαλαν, η μάχη που έδωσαν έρχεται να επιβραβευτεί από το Δήμο Φαρκαδόνας, ως ένα δείγμα αγάπης σε αυτά τα παιδιά», τόνισε ο δήμαρχος συγχαίροντας τους νέους πλέον φοιτητές.

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ηλίας Καραμάνος που ευχήθηκε πρόοδο και επίτευξη των στόχων που θέτουν πλέον οι νέοι σπουδαστές.

Χαιρετισμό κατά την απονομή απηύθυνε και ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Δήμος Μανιώτης, ο οποίος ευχήθηκε καλή πρόοδο και πορεία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία και αξία που έχει η  νεολαία σε μια περιοχή, αναφέροντας παράλληλα ότι όλοι οι νέοι είναι το ίδιο σημαντικοί και μπορούν να προσφέρουν πολλά στο τόπο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop