Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Workshop για τον βιώσιμο Τουρισμό διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ01.03.2024 | 5:28 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου δράσης του για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, πραγματοποίησε workshop με τίτλο «Πλάνο δράσης για έναν κυκλικό και ανθρωποκεντρικό Πολιτιστικό Τουρισμό (Cultural Tourism)».

Το workshop πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου στο Ξενοδοχείο Trikala Art Gallery, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Be.CULTOUR “Beyond Cultural Tourism”.

Την έναρξη του workshop έκανε η υπεύθυνη του προγράμματος BE.CULTOUR κυρία Antonia Gravagnuolo (Researcher National Research Council, Italy), η οποία παρουσίασε τους στόχους του ενώ, κύριος εισηγητής και παρουσιαστής του workshop ήταν ο κύριος Ιγιάντ Καγιαλί (Sustainable Tourism Expert). Στη συνέχεια, ο κύριος Τσόλας Δημήτρης, Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις δράσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Ενιαίος Φορέας Τουρισμού, Meteorisimo, Γεωπάρκο Μετεώρων-Πύλης) και την συμβολή αυτών στον κυκλικό και βιώσιμο τουρισμό.

Στο workshop συμμετείχαν επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου (ξενοδόχοι, πάροχοι δραστηριοτήτων, ξεναγοί κ.α.)  καλύπτοντας έτσι όλες τις πτυχές του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, εμπειρίες και να προτείνουν λύσεις προς ένα μοντέλο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης