Τετάρτη 05.10.2022 | Εορτάζουν: Χαριτίνη, Χαριτίνα, Χαρίτη, Τίνα, Χαρά, Μεθοδία, Ερμογένης

Ξανά η κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ24.09.2019 | 11:57 πμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Με την παρουσία της πρώην Υπουργού Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου θα γίνει η πρώτη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Ο γραμματέας κ. Σταύρος Νταούλας τόνισε ότι πρόκειται για συμμετοχή στην πρώτη μετεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα η οποία θα σηματοδοτήσει και την επόμενη μέρα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και θα καθορίσει πολλά για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ειδικότερα σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Λέσχη 97,6  ανέφερε « Ο σχεδιασμός μας είναι να κάνουμε στο 1ο δεκαήμερο του Οκτωβρίου την πρώτη πολιτική μας συγκέντρωση, που να σηματοδοτεί το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία και το σχέδιο για την ανασυγκρότηση του κόμματος. Σε αυτή τη διαδικασία μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κόμμα της αριστεράς με νέες συνθήκες, συμπορεύονται και άνθρωποι οι οποίοι τα προηγούμενα χρόνια ήταν σε άλλους πολιτικούς χώρους. Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου είναι ένας από τους ανθρώπους που συμμετέχουν πλέον στην ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ.»

Το τελευταίο διάστημα, ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, αντίστοιχα και με τα κεντρικά του κόμματος βρίσκεται σε μία αρκετά καθοριστική για την πολιτική του θέση στιγμή, δεδομένου ότι οι αλλαγές που έρχονται θα αλλάξουν πλήρως όλο το πολιτικό σύστημα και θα επηρεάσει σημαντικά τα επόμενα χρόνια την κομματική ταυτότητα τόσο του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ όσο και άλλων κομμάτων. Πέρα από την μετεκλογική εκδήλωση λοιπόν, τα τοπικά στελέχη βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την κεντρική ηγεσία παρακολουθώντας στενά τις μεταβολές αλλά και το σχέδιο της επόμενη τάξης πραγμάτων της κεντροαριστεράς. Για τα Τρίκαλα οπότε, οι παρουσίες στην εκδήλωση με την κα Ξενογιαννακοπούλου, θα δείχνουν και την ανθρωπογεωγραφία του πολιτικού χώρου που αυτή τη στιγμή είναι ακόμη υπό εξέλιξη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης