Τρίτη 20.04.2021 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Ξανά μαζί και ασφαλείς με διάσημα Brands στο Fashion City Outlet!

ΤΟΠΙΚΑ18.05.2020 | 4:45 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Fashion City Outlet άνοιξε ξανά τις πύλες του με όλα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας για τους καταναλωτές και τους υπαλλήλους του.

Το Fashion City Outlet άνοιξε τις πύλες του σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου και σας περιμένει για να ζήσετε με ασφάλεια και πάλι την απόλυτη καταναλωτική εμπειρία!

Ο αγαπημένος εμπορικός προορισμός της Θεσσαλίας έχει φροντίσει ώστε κάθε βήμα στους χώρους του να είναι ασφαλές. Τηρώντας πιστά όλες τις σχετικές οδηγίες του υπουργείου Υγείας (υποχρεωτική χρήση μάσκας και γαντιών, απόσταση 2 μ. μεταξύ των επισκεπτών, συνεχής απολύμανση των χώρων, συσκευές απολύμανσης χεριών, ενημερωτικές σημάνσεις κλπ.), το μεγάλο εκπτωτικό κέντρο της Θεσσαλίας παρέχει τον μέγιστο βαθμό ασφάλειας, τόσο στους εργαζομένους όσο και στους επισκέπτες του που μπορούν να κάνουν χωρίς άγχος τα ψώνια τους από τα δεκάδες brands που φιλοξενούνται στον χώρο του. Οι μεγάλοι άνετοι διάδρομοι και η ανοιγόμενη οροφή άλλωστε, είναι η επιπλέον εγγύηση που διασφαλίζει τις βέλτιστες συνθήκες αερισμού των χώρων.

Θυμίζουμε πως βάσει των σχετικών οδηγιών του Υπουργείου Υγείας, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους εντός των καταστημάτων του Fashion City Outlet, και υπάρχει διαρκής σύσταση για χρήσης της στους κοινόχρηστους χώρους του Εκπτωτικού Κέντρου.

Μετά από καραντίνα δύο μηνών και καθώς το καλοκαίρι μας προκαλεί να το ζήσουμε πιο αισιόδοξοι, ευδιάθετοι και ανανεωμένοι, αλλά πάντα με ασφάλεια και με τις απαραίτητες προφυλάξεις, το Fashion City Outlet και τα αγαπημένα μας brands είναι και πάλι εδώ για να ικανοποιήσουν τις καταναλωτικές ανάγκες μικρών και μεγάλων.

Οι χώροι εστίασης και καφέ λειτουργούν προς το παρόν μόνο με υπηρεσίες take away, προσφέροντας εξαιρετικές γευστικές προτάσεις, ενώ η ζωή μας ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της σιγά – σιγά χάρις στο αίσθημα συλλογικής και ατομικής ευθύνης που επιδείξαμε και θα συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε όλοι μας. «Ξανά μαζί και Ασφαλείς» είναι το μήνυμα του Fashion City Outlet, του απόλυτου εκπτωτικού και ψυχαγωγικού προορισμού της Θεσσαλίας.

 

Fashion City Outlet

4ο χλμ. Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, Λάρισα

www.fashioncity-outlet.gr

Ωράριο λειτουργίας Καταστημάτων:

Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 21:00

Σάββατο 10:00 – 20:00

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop