Πέμπτη 30.06.2022 | Εορτάζουν: Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Μελίτων, Μελίτωνας, Μελίτος, Μελίτης

Ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΑ28.12.2020 | 11:45 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Στις προπονήσεις επέστρεψαν από το μεσημέρι της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο Τρίκαλα, αφού φόρτισαν τις μπαταρίες τους, μέσω της ολιγοήμερης άδειας που πήραν για τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Οι «κυανέρυθροι» γυμνάστηκαν χθες στο γήπεδο Πηγής, όντας ιδιαίτερα ορεξάτοι και με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να διαπιστώνει το βαθμό ετοιμότητάς τους, έπειτα και από τη μικρή διακοπή για τα Χριστούγεννα.
Οι ρυθμοί θα είναι πολύ δυνατοί στο εξής, καθώς μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της SL2 και οι κυανέρυθροι θα πρέπει να είναι πανέτοιμοι με την πρεμιέρα.
Για το λόγο αυτό, όλες τις υπόλοιπες ημέρες των Εορτών θα υπάρξουν προπονήσεις, που ίσως να σταματήσουν μόνο για την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, εάν και εφόσον το πρωτάθλημα ξεκινήσει στις 9-10 Ιανουαρίου και όχι μία εβδομάδα νωρίτερα.

Θετικό στοιχείο η έλλειψη τραυματισμών

‘Ένα ιδιαίτερα θετικό στοιχείο που θα πρέπει να αναφερθεί είναι ότι από την ημέρα της επανεκκίνησης των προπονήσεων μέχρι και σήμερα, δεν έχει υπάρξει ο παραμικρός τραυματισμός, κάτι που δείχνει ότι σε όλη τη διάρκεια της διακοπής οι «κυανέρυθροι» εξακολουθούσαν να γυμνάζονται και μάλιστα σε υψηλούς ρυθμούς,, αλλά και το σωστό πλάνο προσαρμογής στις προπονήσεις από τον Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή