Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ξανά υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος» ο Θωμάς Μπουτζιώλης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ23.02.2023 | 5:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Κώστας Μαράβας με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Παλαιομοναστήρου κ. Θωμά Μπουτζιώλη. Ο Θωμάς Μπουτζιώλης αποφάσισε να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία του χωριού, οπλισμένος με υπομονή, θέληση και διάθεση να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά με πλούσια διάθεση για να προσφέρει και να επιλύσει ζητήματα που ταλάνιζαν το χωριό. Μέχρι σήμερα κατάφερε πολλά για τον τόπο του.

Οι δύο άντρες συζήτησαν τα θέματα που αφορούν την Κοινότητα, για τα έργα που έγιναν, γι’ αυτά που είναι σε εξέλιξη και γι’ αυτά που έχουν δρομολογηθεί για να γίνουν. Η ατζέντα βέβαια περιείχε και τα προβλήματα που υπάρχουν και την ανεύρεση λύσεων πάνω σε αυτά. Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται κοντά στους κατοίκους του χωριού του και πασχίζει για το καλύτερο, για τον λόγο αυτό του ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος μαζί του για να συνεχίσουν την προσπάθεια αυτή. Ο Δήμαρχος ευχαριστημένος από την εξέλιξη αυτή τον καλωσόρισε στον συνδυασμό του, του υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα του τόσο στον ίδιο όσο και στους συγχωριανούς του για την επίλυση των προβλημάτων που θα προκύπτουν στην κοινή τους πορεία. Του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή νίκη!!! Ο Θωμάς Μπουτζιώλης είναι πυροσβέστης, μένει μόνιμα στο Παλαιομονάστηρο, είναι παντρεμένος με την Γεωργία Ανδρέου και πατέρας δύο αγοριών. Είναι εν ενεργεία Πρόεδρος στην Κοινότητα Παλαιομοναστήρου με μεγάλη προσφορά και πλούσια δράση!!!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης