Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ξεχώρισαν οι Τρικαλινές Επιχειρήσεις στη φετινή Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FOODEXPO 2024»

ΤΟΠΙΚΑ12.03.2024 | 4:52 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “FOODEXPO 2024”, που διεξήχθη από 9 έως 11 Μαρτίου 2024 στο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα.

H FOOD EXPO 2024 πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία χρονιά με μεγάλη επιτυχία. Περισσότερες από 1.300 κορυφαίες παραγωγικές και εμπορικές εταιρίες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσίασαν πάνω από 50.000 εκλεκτά τρόφιμα και ποτά σε χιλιάδες αγοραστές από όλο τον κόσμο.

Οι Τρικαλινές επιχειρήσεις συμμετείχαν και φέτος δυναμικά στην έκθεση, μέσω του Επιμελητηρίου Τρικάλων αλλά και με δικά τους εταιρικά περίπτερα παρουσιάζοντας τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τους. Ταυτόχρονα μέσω του οργανωμένου προγράμματος επαγγελματικών B2B συναντήσεων, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με ξένους food traders από όλο τον κόσμο και να συζητήσουν πιθανές επιχειρηματικές συμφωνίες.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Τρικάλων, ο πρόεδρος Βασίλης Γιαγιάκος υποδέχτηκε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος είχε την ευκαιρία να γευτεί τα μοναδικά τοπικά προϊόντα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην ξεχωριστή γεύση του Λουκάνικου Τρικάλων με πράσο.

Στη συλλογική συμμετοχή Επιμελητηρίου Τρικάλων και Περιφέρειας Θεσσαλίας συμμετείχαν οι επιχειρήσεις (με αλφαβητική σειρά):

-ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ

-DIMITRA – balsam

-ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

-Genes n Nature – Αυτόχθονες Φυλές

-ΛΙΑ ΟΕ – Όσπρια & Ρύζια

-ΜΠΑΡΔΑΣ ΑΦΟΙ ΟΕ – ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΜΠΑΡΔΑ

-PROTEAS BARS – TRIMAS FOODS

-ΣΑΜΑΡΙΝΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

-ΤΡΙΚΑΛΙΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

-TSAROUCHAS PRINT + PACK

-ΤΣΙΝΑΣ ΑΕ – METEORO WINERY

Επίσης, στην έκθεση συμμετείχαν και οι (με αλφαβητική σειρά / προϊοντική κατηγορία):

-ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΑΕ – ΤΥΡΑΣ

-BOUDOURIS FAMILY

-ΒΙΟΣΑΛ ΕΠΕ

-ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΑΕ

-ΔΕΡΜΙΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΟΠΟΙΙΑ ΕΠΕ

-VITAFREE S.A.

-ΧΑΤΖΗΣ ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

-ΚΛΙΑΦΑΣ ΑΕ.

-ΤΣΙΛΙΛΗΣ Κ. ΑΕ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης