Πέμπτη 13.06.2024 | Εορτάζουν: Τριφύλλιος, Τριφύλιος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στα Τρίκαλα για τον “Επτάστερο”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ28.05.2024 | 1:08 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Πανηγυρικό είναι το κλίμα στους απανταχού φίλους του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση της 7ης Ευρωπαϊκής κούπας, έπειτα από τη νίκη στον τελικό του Βερολίνου επί της Ρεάλ με 95-80.

Στην πόλη των Τρικάλων δεκάδες φίλοι του Τριφυλλιού ξεχύθηκαν στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στο χώρο της κεντρικής πλατείας, αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Τα συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας δονούσαν την ατμόσφαιρα, ενώ δεν έλειψαν τα βεγγαλικά και τα κλασικά μαρσαρίσματα από αυτοκίνητα και μηχανές που περνούσαν από το σημείο, σε ένα άκρως γιορτινό σκηνικό.

Οι πανηγυρισμοί κράτησαν για περίπου μία ώρα με τους πράσινους οπαδούς στη συνέχεια να αποχωρούν από το χώρο .

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης