Σάββατο 28.05.2022 | Εορτάζουν: Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

Ξέφυγε η κατάσταση στο Δ.Σ. Φαρκαδόνας

ΤΟΠΙΚΑ03.04.2019 | 8:01 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Δυστυχώς για πολλοστή φορά το δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας αποτέλεσε πεδίο μάχης μεταξύ δημοτικών συμβούλων. Το βράδυ της Τρίτης, όπου ουσιαστικά οι τακτικές συνεδριάσεις του παρόντος Σώματος έκλεισαν 8 εβδομάδες πριν τις εκλογές με δυσάρεστο τρόπο, μετά τον άγριο τσακωμό μεταξύ του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας κ. Γιάννη Αναγνώστου και του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννη Γεωργολόπουλου.

Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όριο κατά την συζήτηση του θέματος της κατανομής ΣΑΤΑ, με τους προαναφερόμενους να έρχονται κυριολεκτικά στα χέρια.

Αν και αρχικά στο δημοτικό συμβούλιο προέκυπταν μικροεντάσεις η κατάσταση ήρθε να παρεκτραπεί, όταν κατά την συζήτηση της κατανομής της ΣΑΤΑ δεν δόθηκε ο λόγος στον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο κ. Ανδρέα Παπαγεωργίου. Ο κ. Παπαγεωργίου καταφέρθηκε προς το προεδρείο και τον πρόεδρο, χρησιμοποιώντας σειρά χαρακτηρισμών. Στο άκουσμα ο κ. Αναγνώστου ζήτησε την αποβολή από την αίθουσα του κ. Παπαγεωργίου γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση μελών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μαζί και του κ. Γιάννη Γεωργολόπουλου.

Τα μέλη της αντιπολίτευσης που αποφάσισαν να αποχωρήσουν κατευθύνθηκαν προς την πρακτικογράφο, ζητώντας να υπογράψουν στο βιβλίο των πρακτικών, μάλιστα ο κ. Γεωργολόπουλος θέλησε να γράψει αναλυτικά τους λόγους της αποχώρησης. Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, ο οποίος αρνούνταν να γίνει κάτι τέτοιο. Τα πνεύματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος να έρθουν κυριολεκτικά στα χέρια, και να υπάρχουν αλληλοαπωθήσεις και από τις δύο πλευρές.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης