Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ξεκινά η εφαρμογή του πενθημέρου στα καταστήματα

ΤΟΠΙΚΑ14.07.2021 | 6:18 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τους τελευταίους 16 μήνες τίποτα δεν είναι ίδιο στην αγορά σε σχέση με το παρελθόν. Οι επιπτώσεις της πανδημίας που έπληξε τη χώρα είναι δυσμενείς και τις βιώνουν όλοι οι έμποροι.

Παράλληλα η προσωπική τους ζωή και οι συνήθειες τους φαίνεται να έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Ο φόβος για το «αύριο» και η αναβλητικότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του κάθε οικογενειακού προγραμματισμού.

Αυτά μεταξύ των άλλων αναφέρει στην επιστολή της, που κοινοποίησε στους τοπικούς εμπόρους η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων σχετικά με την εφαρμογή του θερινού πενθημέρου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.

Η συρρίκνωση της αγοραστικής κίνησης και οι επιβαλλόμενοι περιορισμοί στα καταστήματα λόγω Covid – 19 έφεραν πολλές επιχειρήσεις στα όρια τους. Για πολλούς εμπόρους η κάθε εργάσιμη ημέρα και η κάθε είσπραξη στο ταμείο τους είναι πολύ σημαντικές για την επιβίωσή τους.

Στα πλαίσιο αυτό, ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων κατανοώντας πλήρως τη σημερινή κατάσταση, αποφάσισε να προτείνει εκ νέου την τροποποίηση του πενθημέρου ωραρίου.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι κλιματολογικές συνθήκες επηρεάζουν την αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών και θεωρεί πως το προτεινόμενο θερινό ωράριο ανταποκρίνεται πλήρως στις σημερινές ανάγκες της αγοράς αλλά και των συναδέλφων.

Έτσι, η προτεινόμενη εφαρμογή του ωραρίου του πενθημέρου ξεκινά από την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 και θα ισχύσει μέχρι και το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021.

Ωστόσο, από το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 έως και το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021 προτείνουμε στους συναδέλφους τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά.

Το προτεινόμενο θερινό ωράριο έχει ως εξής:

Δευτέρα – Τετάρτη-Παρασκευή από 8:00 έως 14:00 μ.μ. και από 18:00 μ.μ. έως 21:00 μ.μ.. Τρίτη και Πέμπτη από τις 08:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ., απόγευμα κλειστά. Σάββατο και Κυριακή κλειστά.

 

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης