Πέμπτη 08.12.2022 | Εορτάζουν: Πατάπιος

«Ξεκινά σειρά νομοθετικών παρεμβάσεων»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ08.11.2018 | 6:08 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Συμβολική και σπουδαία» χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τη σημερινή ημέρα για το ελληνικό κοινοβούλιο, καθώς, όπως είπε, «ξεκινά μία σειρά θετικών νομοθετικών παρεμβάσεων που αντικατοπτρίζουν την ανάκαμψη της οικονομίας».

Ο Πρωθυπουργός, κατά την παρέμβασή του στη συζήτηση για την καταβολή των αναδρομικών στους ενστόλους, απευθυνόμενος στους βουλευτές της αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «αμηχανία» λέγοντας:

«Και κουτσουρέψατε τους μισθούς και δεν συμμορφωθήκατε με τις αποφάσεις του δικαστηρίου. Εμείς αποκαταστήσαμε την αδικία και εσείς βγαίνετε και από πάνω; Η αμηχανία σας είναι κατανοητή, γιατί δεν αφορά τη σημερινή παρέμβαση αλλά το συνολικότερο έλλειμμα αφηγήματος στο οποίο έχετε περιέλθει. Το αφήγημά σας στερείται συνοχής και στρατηγικού στόχου για την πορεία της χώρας και αυτό είναι το σημαντικότερο».

Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση έφερε την τροπολογία στη βουλή καθώς, όπως είπε «τα τρία αυτά χρόνια καταφέραμε να ξαναστήσουμε την οικονομία στα πόδια της, σταματήσαμε τη ρεμούλα, τη διαφθορά, τη φοροδιαφυγή και είχαμε χρηστή διαχείριση των δημόσιων πόρων».

«Εκεί που απέτυχαν δύο συνεχόμενες κυβερνήσεις, πετυχαίνουμε εμείς σήμερα, παρόλο που εσείς μας αμφισβητείται και από την πρώτη στιγμή ζητάτε εκλογές».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης