Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ξεκινά την Παρασκευή η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ11.10.2023 | 6:01 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εκτιμάται ότι με τα σημερινά δεδομένα η τιμή του θα ξεκινήσει γύρω στα 1,40 – 1,43 ευρώ το λίτρο, ωστόσο υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο η τιμή να κινηθεί και κάτω από 1,39 ευρώ το λίτρο. Κοντά στο επίπεδο που ξεκίνησε την περυσινή περίοδο όπου η τιμή του είχε διαμορφωθεί σε 1,33 ευρώ μετά την έκπτωση που παρείχαν οι εταιρίες αλλά και την κρατική επιδότηση των 25 λεπτών ανά λίτρο. Υπενθυμίζεται ότι φέτος η επιδότηση του κράτους δεν υφίσταται.

Όσο για το επίδομα θέρμανσης τα ποσά παραμένουν ίδια όπως και την περυσινή σεζόν, ωστόσο τα εισοδηματικά κριτήρια διευρύνθηκαν για τις οικογένειες με παιδιά. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα πάρουν επίδομα περισσότερα νοικοκυριά με προστατευόμενα τέκνα.  Υπενθυμίζεται ότι για φέτος, «κόβεται» το διπλό μπόνους σε όσους πέρσι, λόγω ενεργειακής κρίσης, εγκατέλειψαν το φυσικό αέριο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης