Κυριακή 25.02.2024 | Εορτάζουν: Ρήγας, Ρηγίνος, Ρήγος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Λωξάνδρα, Λωξάντρα Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Άξιος, Άξια

Ξεκινάει στις 2 Δεκεμβρίου το 9ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο

ΤΟΠΙΚΑ29.11.2023 | 4:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με κεντρικό θέμα «Θεσσαλία: Τα φαρμακεία στο πλευρό του πολίτη» θα πραγματοποιηθεί στις 2 & 3 Δεκεμβρίου 2023, στο VALIS HOTEL στον Βόλο, το 9ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο που διοργανώνουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας και την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Διακεκριμένοι επιστήμονες και εκπρόσωποι της φαρμακευτικής αγοράς θα δώσουν το «παρών» στις εργασίες του συνεδρίου, εστιάζοντας στην εξυπηρέτηση των αναγκών του πολίτη από τα φαρμακεία, με γνώση, καινοτομία και αλληλεγγύη.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει:

  • 3 στρογγυλά τραπέζια

-«Ενημέρωση φαρμακοποιών για επαγγελματικά, νομικά και εκπαιδευτικά ζητήματα»

-«Οι φαρμακευτικοί σύλλογοι στο πλευρό του έλληνα φαρμακοποιού για τις ανάγκες της κοινωνίας»

-«Η Θεσσαλία ξεπερνά τα προβλήματα και προχωρά μπροστά»

  • Επιστημονικές και ενημερωτικές ομιλίες με θέματα που αφορούν στην υγεία, την πρόληψη, τη φροντίδα και την καθημερινότητα του φαρμακείου.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και να κάνετε την εγγραφή σας μπορείτε να επισκεφτείτε το www.panthessaliko.gr

Οι φαρμακευτικοί σύλλογοι της Θεσσαλίας απευθύνουν πρόσκληση στα μέλη τους και στους φαρμακοποιούς όλης της χώρας, ώστε να προγραμματίσουν τη συμμετοχή τους σε ένα Συνέδριο που έχει βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις του κλάδου και έχει κατακτήσει διαχρονική πορεία, με διαδοχική διοργάνωση σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας.

Μεγάλοι χορηγοί ΒΙΑΝΕΞ – ΒΙΑΝ

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΘΕΣΣΑΛΙΑ, E-THESSALIA.GR, MYVOLOS.NET, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, ALL ABOUT HEALTH, DAILYPHARMANEWS, HEALTHMAG, HEALTHUPDATE, IATRONET, LIFEVALLEY, ONMED, FARMAKOPOIOI, PHARMATEAM, PHARMACORNER

Οργάνωση: NOUFIO Communication Services

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης