Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Ξεκινάει προετοιμασία το αντρικό Ampelakia – Ajax Trikala

ΑΘΛΗΤΙΚΑ25.08.2020 | 2:01 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Την Τρίτη 25 Αυγούστου στις 19:00 στο γήπεδο Καρυών ξεκινάει προετοιμασία το ανδρικό τμήμα της ακαδημίας Ampelakia – Ajax Trikala

Η περσινή προσπάθεια έμεινε μισή, αφού λόγω κορονωϊού, τα πρωταθλήματα διακόπηκαν και η ομάδα δεν μπόρεσε να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο, μένοντας έτσι στην τιμητική τρίτη θέση του Α’ Ομίλου της Β ΕΠΣΤ. Στον ίδιο όμιλο θα ξεκινήσει και φέτος την προσπάθεια για μια όμορφη σεζόν, έχοντας ως πρώτο στόχο και πάλι να βγάλει προς τα έξω πάνω από όλα το πρόσωπο που αρμόζει να έχει το ανδρικό τμήμα μίας ακαδημίας.

Στο τιμόνι του συλλόγου θα βρεθεί φέτος ένας γνώστης του αντικειμένου, με τεράστια εμπειρία στο χώρο τόσο εντός όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών. Ο Χρήστος Πράπας δεν χρειάζεται άλλωστε και καμία ιδιαίτερη σύσταση, αφού το όνομά του είναι γνωστό σε όλους. Θα είναι ο υπεύθυνος της φετινής σεζόν που θα προσπαθεί να μπολιάσει τους νέους παίκτες με τους παλιούς και με τους μικρούς ανερχόμενους της ακαδημίας.

Έδρα της ομάδας τόσο στην προετοιμασία όσο και σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, το Δημοτικό Γήπεδο Καρυών, στο οποίο έχουν γίνει πολλά έργα φέτος από τη διοίκηση. Οι προβολείς που μπήκαν στην αρχή του 2020, το σκέπαστρο μπροστά στα αποδυτήρια, τα χωματουργικά έργα περιφερειακά του γηπέδου είναι κάποιες από τις αλλαγές που θα συναντήσει, όποιος βρεθεί στο γήπεδο.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή