Παρασκευή 23.04.2021 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Ξεκίνημα με βλέψεις ανόδου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ22.08.2019 | 2:00 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ξεκίνησε την καλοκαιρινή του προετοιμασία ο Αχιλλέας Μπάρας για τη νέα αγωνιστική σεζόν που θα τον βρει στο πρωτάθλημα της Β΄ ερασιτεχνικής. Το ιστορικό σωματείο της πόλης έπειτα από μια κακή χρονιά, θέλει να επιστρέψει άμεσα στην Α΄ ερασιτεχνική και για το λόγο αυτό  έγιναν το καλοκαίρι όλες οι απαιτούμενες κινήσεις.

Κατ΄ αρχήν έχουμε μια ισχυρή διοίκηση με πρόεδρο  τον Κώστα Παπαγιάννη. Παράλληλα επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου ένα δικό της παιδί, ο Ευριπίδης Κωστόπουλος που φιλοδοξεί να συνδυάσει και αυτή την παρουσία του με επιτυχίες και διακρίσεις.

Αγωνιστικά η ομάδα θα στηριχτεί σε κάποιους έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως οι Κώστας Θέμελης, Χρήστος Παππάς και Αντώνης Καπέλας.  Επίσης έγιναν οι απαιτούμενες μεταγραφικές κινήσεις, με αποτέλεσμα ο Αχιλλέας, να διαθέτει ένα  πολύ ποιοτικό ρόστερ και να μην είναι λίγοι εκείνοι που από νωρίς να τον έχουν χρίσει ως το νούμερο ένα φαβορί για την άνοδο στον Α΄ όμιλο.

Οι προπονήσεις του Αχιλλέα διεξάγονται στο γήπεδο της Μπάρας, όπου ταυτόχρονα διεξάγονται και βελτιωτικές διαδικασίες προκειμένου αυτό να είναι έτοιμο με την έναρξη  των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ τρέξιμο και φυσικά ασκήσει με μπάλα και τακτική από τον Ευριπίδη Κωστόπουλο  και δύο φιλικά προετοιμασίας που θα είναι εκτός έδρας.

Παράλληλα ανακοινώθηκαν και τέσσερις ποιοτικές μεταγραφές. Πρόκειται για τους Γιώργο Τσικρικά, Άρη Μητρούσια, Σωκράτη Μαστρογιάννη και Δημήτρη Μπαμπούρη

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop