Πέμπτη 27.01.2022 | Εορτάζουν: Χρυσόστομος, Χρυσοστόμης, Χρυσοστόμη, Χρυσοστομία, Χρυσοστομίτσα

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο στάδιο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ13.09.2019 | 12:11 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Απο το πρωί της Πέμπτης η εταιρεία που ανέλαβε την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού σταδίου Τρικάλων έπιασε δουλειά από σήμερα το πρωί. Αρχικά θα ξηλωθεί το υπάρχων χόρτο και αμέσως μετά θα αρχίσει η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων ότι τέλη Σεπτεμβρίου το γήπεδο θα είναι έτοιμο.

 

Ικανοποίηση από Αιβάζογλου

 

Αυτοψία στο γήπεδο έκανε το πρωί της Πέμπτης ο Ηλίας Αίβάζογλου και εξέφρασε την επιθυμία του για την έναρξη των εργασιών: “H επιθυμία φιλάθλων, ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και διοίκησης ήταν ο ΑΟ Τρίκαλα να παίζει σε ένα γήπεδο χαλί. Ποτέ δεν είναι αργά και με την βοήθεια και της δημοτικής αρχής και την βοήθεια του κ. Αναστασίου επιτέλους πάρθηκε η απόφαση να γίνει η μεγάλη αλλαγή. Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη αλλαγή σε αυτήν την μεγάλη ομάδα”.

Όσον αφορά τον χρόνο παράδοσης σημείωσε: “Σύμφωνα με τον εργολάβο που έχει αναλάβει θέλει περίπου δέκα μέρες για την κατασκευή του και άλλες δεκαπέντε μέρες για να ριζώσει το χόρτο, συνολικά 25 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα είμαστε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό Βόλου”.

 

Από το Ηράκλειο οι διαιτητές του Επισκοπή-Α.Ο Τρίκαλα

 

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τον αγώνα κυπέλλου Επισκοπή Ρεθύμνου-Α Ο Τρίκαλα. Θα είναι από το Ηράκλειο και συγκεκριμένα οι Πατεμτζής Γιώργος, Δασκαλάκης Αντώνης, Μαυραντωνάκης Αντώνης (Ηρακλείου).  Ο Πατεμτζής είναι στους πίνακες διαιτητών 2ης κατηγορίας.

Ο αγώνας θα γίνει στο ΔΑΚ Γάλλου στο Ρέθυμνο την Κυριακή 15/9 στις 16.00 . Ο νικητής περνάει στον επόμενο γύρο στην 4η φάση του θεσμού. Στην φάση αυτή συμμετέχουν και οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2. Σχηματίζονται δυο γκρουπ δυναμικότητας. Το 1ο γκρουπ δυναμικότητας αποτελείται από τις ομάδες της SL2 και το 2ο γκρουπ δυναμικότητας από τις ομάδες που θα προκριθούν από την 3η φάση. Μετά από κλήρωση δημιουργούνται τα  ζευγάρια . Οι αγώνες είναι μονοί και διεξάγονται στην έδρα των αδυνάτων (2ο Γκρουπ).

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020