Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ξεκίνησε έργο αγροτικής οδοποιίας από τον Δήμο Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ11.04.2024 | 5:21 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με την είσοδο της άνοιξης ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει τα έργα για την αγροτική οδοποιία. Ήδη σε Πλάτανο και Περδικορράχη ολοκληρώθηκαν οι πρώτες αποκαταστάσεις, διανοίξεις και βελτιώσεις των αγροτικών δρόμων, ενώ άμεσα θα γίνουν και οι ασφαλτοστρώσεις. Στόχος, το να είναι ακόμη πιο εύκολη η πρόσβαση γεωργών και κτηνοτρόφων στις εκμεταλλεύσεις τους.

Το έργο έχει σημασία και από την πλευρά των αποκαταστάσεων, καθώς οι πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα σε πολλά σημεία του αγροτικού οδικού δικτύου. Ο τίτλος του έργου είναι «Αγροτική Οδοποιία Δήμου Τρικκαίων», με προϋπολογισμό 4.593.800€ και χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Ανάδοχος είναι η εταιρεία «Χατζηγάκης Τεχνική» ΑΕ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης